Vill gärna lära upp ung kille sexuellt. Var finns du?

Vill gärna lära upp ung kille sexuellt. Var finns du?

Hej, jag är en nybliven 29 åring som har en del sexuell erfarenhet, trots att jag inte är så jätte värst last gammal. Men jag har kört på ganska hårt och utforskat mycket, upplevt en hel massa olika saker inom det sexuella området, testat på lite av allt möjligt, mer eller mindre det mesta. Men just nu så är jag så himla sugen på en yngre kille 18 till 22 år (lite yngre än min egen ålder alltså) som kanske inte har så mycket sexuell erfarenhet eller någon som bara vill uppleva lite nytt och lära sig lite mer.

Kanske du vill testa att knulla offentligt? lära dig att slicka fitta bättre? Bli mer bekväm i sängen? Berätta för mig vad du vill. Jag kan lova att du inte kommer ångra dig om du vill ha sex med mig. Hör av dig med ett svar direkt.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Hej
    Jag hade väldigt gärna velat bli bättre på allt inom sex typ. Och jag vill väldigt gärna utforska sexvärlden typ
    Är en kille på 19 fyller 20 väldigt snart
    Jag är la lite halv knubbig typ kan skicka bild på hur jag ser ut
    Men om jag låter intressant så kan du la skriva till mig på kik där jag heter Henkkan0130 eller maila på [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.