Vill gärna lära upp ung kille sexuellt. Var finns du?

Vill gärna lära upp ung kille sexuellt. Var finns du?

Hej, jag är en nybliven 29 åring som har en del sexuell erfarenhet, trots att jag inte är så jätte värst last gammal. Men jag har kört på ganska hårt och utforskat mycket, upplevt en hel massa olika saker inom det sexuella området, testat på lite av allt möjligt, mer eller mindre det mesta. Men just nu så är jag så himla sugen på en yngre kille 18 till 22 år (lite yngre än min egen ålder alltså) som kanske inte har så mycket sexuell erfarenhet eller någon som bara vill uppleva lite nytt och lära sig lite mer.

Kanske du vill testa att knulla offentligt? lära dig att slicka fitta bättre? Bli mer bekväm i sängen? Berätta för mig vad du vill. Jag kan lova att du inte kommer ångra dig om du vill ha sex med mig. Hör av dig med ett svar direkt.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.