Söker en bestämd man för sexuella tjänster

Söker en bestämd man för sexuella tjänster

Jag söker efter en man som är mycket bestämd och seriöst aktiv när det kommer till sex. Ett krav från min sida är att du gillar att använda tungan och fingrarna lika mycket som kuken. Du behöver inte bo i stan eller i direkt närhet till mig, det är ju upp till dig hur långt du är beredd att köra för att träffas.

Är helst inte ute efter ett engångsligg, utan gärna ett lite mer seriöst knullkompis förhållande, men det är inget krav utan vi kan väl se hur det utvecklas. Svarar dock inte på meddelanden av typen ”Tja hur är det? Knulla?”, för den typen av svar är totalt intetsägande för mig.

Ett foto på dig direkt är ett jätteplus, men det behöver givetvis inte vara av ansiktet till att börja med om du inte vill. Då jag hoppas att min annons har visat att jag är helt seriös med det här, så önskar jag naturligtvis bara seriösa svar. Allt annat papperskorgas direkt av mig.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.