BBW söker knullkompis

BBW söker knullkompis

Söker efter en seriös, frisk och fräsch kille mellan 25 och 45 år som har en egen bostad i Malmö-området där vi kan ses regelbunden för sex. Viktigt är dock att du gillar en lite större tjej och stora rumpor. Min rumpa den kräver mycket uppmärksamhet, till exempel med lite lättare smisk och mycket slick! Hoppas du även gillar facesitting. Gillar främst ”vanligt sex” men också lite lättare bdsm sex.

Har tidigare varit ganska undergiven men är nu riktigt sugen på att prova på att vara dominant. När du skickar första meddelandet till mig är det viktigt att du har en bild på kroppen, annars får du inget svar av mig. Vill kort in på vår kontakt också se en bra ansiktsbild. Jag är inte intresserad av några längre sexchattar, det är sexmöten i verkligheten som jag är ute efter! Hoppas vi hörs nu!

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Calle här du verkar vara en helt underbar kvinna ! Jag är en kille på 32 188 lång smal lång kuk 22×18 hör av dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.