Polisman som vill ta mig dominant under kvällstid

Polisman som vill ta mig dominant under kvällstid

Hej, hej! Jag tänder så enormt mycket på polisuniformer och söker därför en polis som iförd sin uniform vill leka lite med mig. Sexuellt och hårt. Jag vill få lite stryk av din batong, få handfängsel, sen kuk i fittan osv. Jag vill träffas på en allmän plats först för en kemidate utan någon sexlek. Matchar vi så bestämmer vi tid och plats för att leva ut fantasierna, jag har en bra plats att vara på.

Min make är mycket väl införstådd med min fetish så inga träffar oss emellan sker i hemlighet från min sida. Jag kan ses både på kvällstid och under helger. Jag vill gärna att vi ses ofta. Poliser utan uniform är tyvärr inte det minsta intressant. Gangsters är inte heller intressant. Inte heller andra yrkeskategorier, uniform eller ej. Tack på förhand jag kommer att besvara alla poliser som verkar intressanta.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.