Någon att knulla

Någon att knulla

Stil och finess!
Tjej på 28 år vill träffa killar som har stil och finess. Jag vet att ni finns. Frågan är bara om ni finns här. Om ni finns här tycker jag att ni ska svara mig. Är lite mullig, mellanblont långt hår, gröna ögon. Om ni vill ha någon att knulla då och då eller om ni vill ha ett mer seriöst förhållande så är jag den perfekta kvinnan för er. Älskar porr och sex. Hör av er och bevisa att det finns killar med stil och finess.

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

  • hej såg din annons och jag tkr själv att jag passar in på den , skulle gärna vilja träffas någongång 🙂 hör gärna av dig om du är intresserad:)

  • Hej jag blev väldigt fascinerad av dina lagom stora. Om du fortfarande är tillgänglig skicka iväg ett sms till mig 0709669400
    Jag är 21 år och finns i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *