Bli tagen hårt

Bli tagen hårt

Jag söker en läckerbit att busa med…. 😉 Kanske busa till det där det finns risk för upptäckt? Vad jag vill ha skiftar och beror helt på sinnesstämning, ibland vill jag ha mjukt och smeksamt sex, och ibland (oftare) vill jag bara bli tagen hårt….. 😉 Jag gillar starka ,vältränade manskroppar, det är bland det läckraste jag vet, men det är absolut inget måste för att jag ska tända! Har du fina händer så går jag igång på det direkt! 😉 Långa killar är också något jag gillar, och har du dessutom busiga ögon, sååå… Ser HELST att du är singel, jag tycker inte om tanken på att någon blir bedragen, men kanske kan jag bortse från det om vi ”klickar”… SNÄLLA SNÄLLA, respektera om jag INTE blir intresserad, då du mailat. Jag söker någon som jag verkligen kan tända på, och inte bara en hård k*k.

Bli medlem och kontakta mig

3 kommentarer

  • Hejsan Börjar med att ge dig en stor komplimang för din bild, du ser ut att ha en så väldigt fin bak och tillhörande delar ;). Jag skulle mer än gärna vilja lära känna dig lite mer här inne å för hoppningsvis kunna träffas någon gång på en fika eller något sånt för att se om det skulle finnas något där som skulle kunna leda till något. Självklart så skickar jag bild innan vi skulle ses, men jag ser hellre att man lär känna någon innan. Hoppas verkligen vi höres igen

  • Hej Trevlig, lättsam, ödmjuk, social, lyhörd, snäll sambo man som söker sexiga äventyr. Har mjuka sköna händer, flinka fingrar, retsam mjuk tunga, kyssvänliga läppar. Är 100% diskret och sjukdomsfri såklart ;). Kik finns för snabb kontakt?

  • Tja Vi borde ses spontant för ett skönt och uppfriskande nattbad, självklart nakenbad vid någon sjö. Spontant, otvunget och bara njuta fullt ut en sommarkväll. Inger fel på sex i sängen, men det finns så mkt mer, platser, utmaningar, tillbehör och varför inte trekanter? Jag är äldre, fräsch, tränad, välutrustad och väldigt erfaren inom sex på många olika sätt. Frågan är vad du är mest sugen på. Berätta lite mer om vad du blir kåt på så kan vi styra upp det. Hör av dig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *