Knullkompis eller engångsligg?

Knullkompis eller engångsligg?

Vem är jag då? En svarthårig, kåt tjej, älskar att ligga, har stora tuttar, stor röv, stora lår, skön och våt fitta. Är av XL/XXL modell. Undergiven till en viss del, men vet vad jag vill ha, och är du inte den jag vill ha så svarar jag inte och då behöver du inte tjata. Japp, jag har väldigt många krav för att vara ”så fet” men, jag trivs jävligt bra i min stora kropp och tänker inte dölja den eller skämmas för den om jag själv inte vill det.

Jag är även väääldigt kräsen i sängen så klarar du inte av det så tack och adjö redan nu! Vad jag söker efter? En knullkompis eller ett engångsligg. Du ska vara lång, minst 178 cm i alla fall, brun eller svarthårig. Bara för jag är enormt fet så får inte du vara det, du ska vara smal och vältränad. Jag vill att du ska ha tatueringar och skäggstubb eller kanske lite skägg.

En normal kuk, någonstans mellan 14 och 18 cm och lagom grov. Nej jag söker alltså inte några jättekukar. Du måste ha en bil, då jag är fattig och inte kan ta mig någonstans. Bilen bör även vara väldigt rymlig då jag inte tar hem någon hit förrän vi känner varandra mycket väl. Din ålder ligger mellan 26 och 38 år. Om du inte skriver en detaljerad beskrivning i ditt svar och bifogar foto så kan du lika gärna låta bli att svara. En fördel om du har kik så jag lättare får tag på dig när jag är kåt. Uppfyller du alla mina krav så svara mig direkt!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *