Knullar vi henne

Knullar vi henne

Hej.
Jag skall hjälpa till uppfylla min frus och mina fantasier om en 3-kant, hon har ingen aning om detta, men jag skall hjälpa det på ”traven”. Träffas vi ute så vet jag att detta kan bli av om hon märker att du FÖRSIKTIGT tittar lite på hennes bröst och FÖRSIKTIGT ger henne komplimanger m,m. Hon skall ej veta att du och jag vet, och jag får henne att tro att hon och jag retar dig. Efter lite drinkar kommer jag att känna av hur hon ”ställer”sig till detta, och jag tror då att hon går med på att vi 3 går till ett rum, och där fortsätter hon och jag att reta dig lite, sen förhoppningsvis knullar vi henne. Hon är mullig och har en stor fin häck, och tycker om att knullas bakifrån (ej analt). Vi turas om att stå framför henne och massera hennes gungande bröst, och turas om att knulla henne. Inte ok att komma i henne, men ok över ända eller bröst. Du är en Nordisk man, du är mellan 35-50, och du kan för en social och trevlig konversation. Känner du igen dig, så svara gärna på detta.
Höres

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.