Knullar mina kåta hål

Knullar mina kåta hål

Hej igen
Då var det dags för att leta efter en sexig, porrig och härlig bi tjej, gärna lite undergiven (inget måste). Jag, tjejen, är nyfiken på hur det skulle vara att ha med en annan tjej i en porrig och skön trekant med mig och min kille. Jag är sugen på att få både fittan och rumpan slickade, och givetvis slicka fittan på en annan tjej och kanske tungknulla hennes rövhål. Jag vill helst ha min kille för mig själv, t.ex att han knullar mina kåta hål samtidigt som du slickar min fitta. Du får gärna suga hans kuk, kanske t.o.m få din fitta eller rövhål ordentligt knullade av hans sköna och härliga kuk som kan knulla i timmar. Men som sagt, mest riktigt porrig och härligt skön tjejsex. Det verkar inte vara så lätt att hitta enbart en ensam tjej, Men nån gång måste vi ju kunna hitta den vi söker, så det är bara att leta vidare.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • det får du veta snart

    hej, är en ung grabb på 18 bast som bor i stockholm och letar knull kompis. Maila mig din kik så kan vi ordna tid där om du också vill träffas…

    (ignorera namnet på emailen, är en snabbgjord)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *