Knulla med varandra

Knulla med varandra

Hej! Är en 22 årig små kurvig tjej som söker seriös kille för heta träffar här hemma hos mig där vi ska knulla med varandra. Har stora bröst samt att jag är alltid är helrakad och våt. Tänder på killar i uniform och gillar det mesta i sex. Är inte rädd för att prova nya saker. Bor i närheten av Västerås och vill att du gör det med för att underlätta att träffas.

Kram Anna.

Bli medlem och kontakta mig

6 kommentarer

  • Hej ! skulle vilja kyssa din kropp klämma och känna , pulla och slicka dig till orgasm , knulla dig mjukt och hårt 🙂

  • Hej jag kåt på din annons du verkar ha mkt fantasi o det jag gillar skulle gärna göra nånting som vi båda har inte gjort tidigare kanske vi bli ett par där vi träffa andra par o njuta av parbyt o se varandra njuta med andra men säkert jag söker kärlek oxå. Jag bor i Västerås o gillar sex vill gärna träffas flera gånger med plan på ny fantasi som vi planera innan asså din candy ass faktiskt gott hör av dig puss

  • Hej, jag är en kille som älskar sex mycket och jag skulle gärna träffa dig att upplever fina sköna stunder ihop, jag är mycket trevlig och diskret, seriös och har respekt för andra, tycker om vanlig sex med mycket njutning, har erfarenhet av tjejerna så jag vet hur man ska tillfredsställa tjejen, , tycker mycket om oral sex, att ge och får,det är viktigt att man säger ärligt vad man vill, jag har prövat anal sex och det är ok för min del. Hoppas vi ses snart, puss och kram

  • Skulle mera än gärna va kk med dig 😉 skulle vilja knulla dig alla ställningar som går över allt på alla ställen och alla hål om du vill det 😉 skulle få dig att njuta och komma flera ggr om och sen fylla upp din fitta och sen se dig suga av det som är kvar på min stora grova kuk och i

  • Hej 🙂 jag söker en kk, liksom dig. kan säga att jag är i Västerås varje vecka i stort sett, så inga problem att ta sig till dig är det nog inte. Hur jag skulle knulla dig? Jag gillar hårdare sex, men kan variera. Jag gillar att dra i håret, smiska tjejen röd, och mycket närhet och vara intensiv. Jag älskar också att slicka, och är gärna där en längre stund, kan säga att jag älskar att se tjejens rörelser kontrolleras med min tunga 😉 sen är jag öppen för Mycket, så har du någon fantasi du kanske inte vågar berätta, så är jag öppen för att lyssna och eventuellt testa 🙂

  • Hej! Jag vet inte riktigt vilka avstånd du orkar med, men det är kanske en fråga om utbud och efterfrågan ? 😉 Jag söker någon seriös och strävsam, jag träffas gärna ofta om det finns möjlighet men det är inget absolut måste.. livet är fullt av aktiviteter jobb och andra åtaganden som ibland gör allt rätt komplext.Själv har jag barn varannan vecka till exempel. Annars är jag nog rätt normal, inget extremt utan bara skönt och mysigt är vad jag söker…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.