Knulla med mig

Knulla med mig

Helgsex!

Nyligen frånskild kvinna på 36 år, det är vad jag är. Men jag är fräsch, välbevarad, ofta mycket kåt. Jag söker en ung älskare, ej över 30, som har lust att knulla med mig med mig på helgerna och göra det skönt för varandra. Jag lovar att jag kan göra det skönt för dig. Kan du lova detsamma? Jag tycker om helt vanlig sex men gillar också att experimentera och testa på nya saker. Hör av dig i sånt fall. 100% frisk och ren.

 

Bli medlem och kontakta mig

6 kommentarer

  • börjar med att viska hur kåt jag är i ditt öra samtidigt som sen kysser dig i nacken och på halsen. ber dig ta av dina sexiga kläder och duscha med mig. står bakom dig och för mina händer längs din mage och nedåt 😉

  • Hej på dig. Vilken härlig bild du har. Triggar fantasin…..börja smeka slicka dig på bena och sakta upp mellan dom fina bena….sära på dina bena slicka och kyssa dig på rumpan när du ligger så där på magen.

  • Hej snygging! Hoppas du har haft en toppen helg 🙂 väldigt sexig rumpa har du 😉 vad hittar du på ikväll?

  • Hej, Jag hoppas att vi kan träffas och fika då kan vi gå på en fin ställe…kanske vi kan träffas på ett hotell när vi kan njuta va oss utan problem. Då en annan dag kan jag hälsa på. Hör av dig Kram

  • Hej gumman, din bild och din beskrivning väcker fantasin och tankarna i liv. Du skulle inte ångra ett möte med mig kan jag lova, är du intresserad av att få en informationen du söker så kan du kärna höra av dig så kommer du få helger fullt av mys du inte kommer att ångra

  • Hej schysst bild den ser inbjudande ut jag bor utanför Motala men pendlar i veckorna till Stockholm, jag skulle förföra dig på två sett med stil eller sånn jag är jag är dominant och charmig och dryg på sammagång om vi går rakt på sak hur jag skulle knulla dig så skulle jag smeka dig från Nacken och ner över dina bröst om och igen för att sen retas lite nedanför din mage. Och smeka dina lår för att sen taktiksk få av dig alla kläder så jag kan ta på hela din kropp tills jag fått dig riktigt våt. Leka med klitoris med fingertoppen och ena fingret upp i din fitta, och låta dig suga mig samtidigt som jag leker med dig. För att sen knulla dig ifrån sidan och samtidigt smeka klitoris med fingertoppen, vi skulle avsluta det hela med ett hårt knull bakifrån, sen utveckla sexet så båda blir nöjda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *