Knulla hemma hos dig

Knulla hemma hos dig

Ung tjej söker kk 😉

Finnes: En 20årig undergiven tjej. 169cm lång, lite mullig, en härlig D kupa, smiskvänlig röv och rakad fitta. Jag föredrar lite hårdare tag i sängen, älskar att suga kuk, bli tagen hårt i doggy, få smisk, bli dragen i håret och bli kallad för slyna om jag är olydig. Nyfiken på analsex och att ha sex på lite spännande platser!

Sökes: En man i 20-35års åldern i/i närheten av Göteborg som är lite dominant av sig i sängen. En man som vill knulla och läxa upp en upptagen liten slyna. Du ska dock kunna acceptera de gränser jag har!  Jag attraheras av långa män, skägg, tattoos, piercings, stora kukar, fina ögon, humor och intelligens. Dras lätt till gamers.

Vi kan träffas och knulla hemma hos dig, i din bil, på ditt eller utomhus någonstans, det är alltid spännande 😉 Du får gärna komma med förslag på spännande platser att knulla på! INGA träffar sker hemma hos mig!

Vid gemensamt intresse byter vi bilder på kik eller snap 😉
Med gemensamt intresse innebär det att du måste lyckas göra mig intresserad innan du får min kik/snap. Att fråga efter kik/snap i första meddelandet går bort. Jag kommer inte adda dig efter ett meddelande och jag kommer inte heller att ringa dig. Jag är varken intresserad av engångsligg eller spontana träffar. Om du inte stämmer in på vad jag söker, var snäll och bespara mig min tid.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *