Kille som kan knulla mig

Kille som kan knulla mig

Stora kukar!

Är en tjej som vill ha tag på en storkukad kille som kan knulla mig. Jag är 25 år och ser bra ut, lite mullig kanske. Jag drömmer alltid om att bli tagen i mina hål av en man med extremt stor kuk. Vill att den drömmen besannas nu. Så alla män oavsett ålder som har kuk som är större än 20 cm ska ta och svara mig. Hoppas på nybörjartur.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Hej!!. Finns inget bättre än att få knulla och det med en kåthet från bådas ögon. Att två personer möts och jag får bjuda på en god lunch där vi känner att vi skiter i lunchen och med snabba steg kommer hem till lägenheten. Jag drar av dig kläderna, ser din härliga kropp, samtidigt som min kuk bultar jag kysser dig på halsen samtidigt som jag smeker dina bröst. Snabbt sitter du gränsle övermått ansikte och jag får smaka din härliga fitta som är nyrakad. Jag smeker och kysser din mus ordentligt. Du kommer två ggr. Du tar tag i min kuk som du suger upp än mer….jag njuter din mus samtidigt som ett av mina fingrar har glidit upp i ditt anus. Du stönar och ber mig knulla dig hårt! Jag ber dig ställa dig på alla fyra och min kuk glider in långsamt men snabbt dunkar den på ordentligt och min kuk är uthållig så du kommer igen. Därefter tar jag och ber dig smörja in kuken med lite glidmedel. Du svankar upp din härliga bak och min kuk glider långsamt in i ditt anus och knullar dig så skönt. Du njuter och gnyr samtidigt som du känner att en vibrerande stav glider in i din nyknullade fitta. Vi knullar allt hårdare och du skriker ut din orgasm samtidigt som jag fyller dig. Vi lägger os ner utmattade med ett glas vin men hamnar snabbt i duschen där du Runkar upp kuken som vill ha mer! Ja, vi knullar i duschen lite snabbt och därefter kommer vi tillsammans fram till att dra till Adam och Eva i Norrköping där vi kommer att knulla inför andra men det är en andra historia som vi återkommer till. Hör av dig så kommer vi att ses snart, om du vill. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *