Killar för dubbelmacka?

Killar för dubbelmacka?

Jag är en 20-årig tjej som pluggar i Stockholm. Jag vill nu testa lite nytt och söker därför två killar, gärna kompisar, för att testa en trekant och kanske också dubbelmacka. Ni ska vara trevliga och sympatiska och gå att lita på. Erfarenhet är också ett plus. Ålder har egentligen ingen betydelse, det viktigaste är att jag träffar killar som jag kan lita på. Hör av er!

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Hej
    Mitt namn är Sebbe och jag skulle gärna vilja ha kull med dig någon gång om du förstår vad jag menar ;). jag är inte jätte starkt byggd men jag har en ganska stor kuk och jag är ganska lång också . jag är snäll om inte lite blyg och skulle aldrig göra något för att skada någon annan.

    om du vill se/veta mer om mig med dina egna ögon så kan du hitta mig på skype: sebbe9994

    Hoppas på ett svar

    MVH Sebbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *