Jag vill suga kuk ikväll

Jag vill suga kuk ikväll

36-årig ensam kvinna söker en man i Göteborgstrakten. Jag har varit singel alltför länge nu. Men jag hoppas kunna ändra på det efter denna annons. Jag vill säga att jag söker något seriöst, kanske lite mer än bara ett knull då och då. Jag har inget emot det och jag vet hur män fungerar. Men jag vill gärna ha lite mer än bara det. Men jag tänder på att bli slickad och när jag väl är igång och kåt är jag svår att stoppa. Jag vill suga kuk ikväll, slicka din pung och jag vet att du gillar att jag sakta för in ett finger i ditt anus när jag suger din kuk djupt. Skriv om du vill ha kontakt med mig.

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

  • Hej det där e precis vad jag gillar men jag e med på detmesta hör gärna av dig på 0762848612 mvh en kåt fräsch kille kram

  • Magnus Andersson

    Hej, jag vill suga kuk ikväll.Jag heter Magnus och tycker att du låter väldigt kön och jag vill gärna knulla dig när du känner för de.Jag har varit gift innan men de tog slut,men däremot har vi två barn som är härliga.Du får gärna suga mig när jag slickar dig vilket kan vara väldigt skönt eller hur och jag vill gärna knulla länge för de vill du väl.
    Många Hälsningar Magnus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.