Jag älskar analt

Jag älskar analt

Hej där alla kåta medmänniskor 😉 Är seriös och söker en partner / kk. Om du går med på att bli min partner / kk så gäller endast att vi håller oss till varandra och inget vid sidan av. Jag älskar analt och det är ett krav att du ska kunna ge mig den njutningen. Du ska inte ha någon fru / flickvän / sambo som sitter hemma och väntar, alltså jag söker ingen som är i ett förhållande!. Du får inte heller vara över 40. Om du tror att du är rätt för mig så skriv då ett meddelande till mig, inget kort. Du ska beskriva dig själv och du ska helst ha bild på dig. Jag har bild på mig som jag kan låsa upp om du gör mig intresserad 🙂 Ps. Svarar jag inte 1 gång så svarar jag inte andra gången heller.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *