Gruppsex eller sexfest under helger

Gruppsex eller sexfest under helger

Jag är så grymt sugen på att umgås med lite nytt folk, dricka en del vin, surra, skratta och kanske även gå på krogen en sväng? Jag vill träffa folk som är öppensinnade och frigjorda, där det hela helst slutar med sex i mängder! Jag vill gärna ha sex med båda killar och tjejer och jag vill helst att vi har sex många tillsammans! I mitt vanliga ”vardagliga” liv så är detta inte riktigt möjligt att få ihop så jag hoppas nu att det fina folket här kan ha någon idé om vad vi kan hitta på tillsammans.

I min fantasi så består denna fest av många attraktiva personer av båda könen, alla med god hygien och som är lättsamma, sociala och har mycket humor. Ålder på alla inblandade kring 30 till 50 år. Par eller singlar spelar för mig ingen större roll. Hör av dig om du har något kul på gång, gärna redan till helgen.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.