Gillar att knulla

Gillar att knulla

Tuffa män

Tjena. Jag är en 27-årig ensamstående tjej från Södertälje som söker en man på ca 30 som har lust att ses. Jag gillar att knulla på dina villkor, att ge mig totalt åt dom män som tänder på mig. Men OBS! Det är 100% kravlöst. Jag är endast ute efter skön njutning för oss båda. Vill träffa dominanta, häftiga, tuffa män. Både du och jag är rena och friska.

Bli medlem och kontakta mig

5 kommentarer

  • Hej. Såg din annons och blev lite nyfiken. Jag är en väldigt passionerad och öppen kille så jag är 100 % ärlig när jag säger att om vi skulle träffas så skulle du få 100% av min fokus och energi. Jag är nymfoman, älskar sex så är ganska sexuellt erfaren. Jag vill tillfredsställa dig med charm, fingrar, penis och låta min tunga glida över hela din kropp. Kyssa din kropp tills du ber mig sluta. Intressant ? Hör av dig. I annat fall önskar jag dig en bra dag och lycka till med det du söker. Kram

  • knulla dej bakifrån över köksbordet.. Trycka in den djupt i din fitta.. Stadiga tag runt din höft stöter jag hårdare och djupare.. Sugen så hör av dig till mig!

  • Fin bild!. Skulle komma med nån överraskning och när du vänder dig om skulle jag hålla om dig bakifrån medans mina händer glider ner mellan dina ben och jag kysser dig i nacken. Dina byxor glider av och jag börjar gå ner genom att pussa dig från nacken ner mot din rumpa, jag böjer dig framåt och särar på dina läppar med tungan och den vandrar runt bland dina mysiga hål som börjar bli riktigt fuktiga…

  • Hör av dig till en trevlig artig gentleman frisk skötsam 57 år från Turkiet från början akademiker med eget företag i Södertälje seriös välutrustad uthållig diskret hoppas vi ses

  • hej jag vill först slicka dig jätte mm och när du bli m kåt o våt och sen ja stopa min kuk i din sötta fittan svara mig tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.