För mig är sex viktigt

För mig är sex viktigt

Hej! Jag har dejtat via s.k. seriösa dejtingsajter, men inte träffat ”rätt man”, så nu gör jag ett försök här! *L* För mig är sex viktigt och jag söker en man, som vill ha tvåsamhet och träffa en kvinna för relation. Som tycker att sex blir bättre när man känner varandra även på andra plan.

Lite om mig: Är 32 år, skild, 167 cm, kurvigt xtramullig (på väg ner till mullig), blond, blåögd, attraktiv, inre och yttre stil. Bor i centrala Stockholm. Mer får du veta om du svarar.

Söker en man ca 50-60 (är inte åldersfixerad åt något håll). Berätta om dig själv så lovar jag svara (svarar enbart på seriösa mail från män som söker samma som jag). I N T E intresserad av ”upptagna män” (gift, sambo, särbo el liknande) eller du som enbart söker KK.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *