Du knullar mig

Du knullar mig

Jag tänder på ide att ha anonym sex. Du kommer hem till mig, jag har på mig ögonbindel hela tiden under vårt möte. Du knullar mig, sen går du. Jag kommer att vara våta i fittan bara av tanken att bli knullad på så sätt men du får ta på mig innan att stoppa kuken i fittan om du vill. Vi får ta de små detaljerna och prata i telefon innan träffen. Tänder du på det så är det bara att skriva. Kram

Bli medlem och kontakta mig

8 kommentarer

 • Hej. Vi verkar söka ungefär samma sak. Skulle vara skönt att hitta någon man faktiskt vill träffa flera gånger och för mer än bara sex.

 • Jag bor i Sthlm och vill gärna ha en kk förhållande som leder till något seriöst men det får man ta då. Är det ok? Svara så ska jag berätta i detalj on hur jag hade tänkt knulla dig

 • Hej! Hud mot hud.Tunga lekande med din härliga stjärt. Att känna pirret som sprider sig i kroppen, och att jag andas lite fortare. Vill du känna min tunga i din härliga fina stjärt? Ju längre in i stjärten jag kommer med tungan desto härligare e det:P Slickar länge i stjärten. Älskar att slicka det härliga hålet. Du njuter jag slickar. /Slick på anuset

 • Du måste ha den mest fantastiska rumpa jag någonsin sett… Får jag ställa en fråga?

 • hej .. skulle du tänka dig en kille på 40 från nyköping ??? gillar det mesta .. söker med kk och evetuelt förhållade …

 • Hej!
  En kille från Eskilstuna som är 42år, är gärna med på din ide.
  Är du intresserad kan du gärna höra av dig så vi kan presentera oss lite mer för varandra men ändå anonymt om du vill.

 • Hej.

  Jag bor i Stockholm är 44 år, ser bra ut och har en stenhård kuk.
  Vill gärna smyga in genom din dörr och ta hand om dig.
  Hör av dig

 • Sugen på en yngre kille skicka då till mig på kik Rimmarnnn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.