Den perfekta mannen som kan visa mig vägen

Den perfekta mannen som kan visa mig vägen

Jag är trött på alla dessa svin till killar som tror att dominans är det samma som att slå och straffknulla tjejer. Börjar tro att det är omöjligt att hitta en vettig kille här som verkligen vet vad bdsm handlar om men jag ger det en chans till. Den jag söker bör vara stilig och välklädd, hyfsat i form, under 35 och ska verkligen veta hur man uppvaktar en tjej. Du som kontaktar mig ska beskriva vad bdsm är för dig, vilken erfarenhet du har av bdsm och vad det är som lockar dig med just bdsm. Jag vill hitta någon som kan hjälpa mig att upptäcka nya saker och pressa mina gränser och med rätt man som jag kan lita på och med rätt vägledning så tror jag att jag skulle göra nästan vad som helst och att han skulle få använda mig precis som han ville. Snälla svara inte om ni inte lever upp till det som jag söker.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *