Att vara din sexleksak

Att vara din sexleksak

En frisk, sexig, sensuell, utåtriktad, diskret, seriös kvinna. Stil och diskretion. Gillar leksaker, oljor. Klär mig sexigt och raffigt. Jag är mkt trevlig, snäll, välformad, representativ kvinna. Söker dig som önskar spänning, njutning, sällskap, upplevelser. ..hm.. att vara din sexleksak – det är lite svårt att förklara men det är känslan att vara utlämnad som gör mig upphetsad. Det är bara fantasi som sätter gränser! 🙂 Gillar rollspel!…du får gärna vara dominant då jag är undergiven – kanske penetrering med fingrar eller leksaker, att gå igenom olika sexuella prövningar, utforska min kropp! Jag är också intresserad av att dominera dig, allt med stil, finess och sensualitet. Du ska skämma bort mig på alla sätt och viss. Är öppen för det mesta. Respekt ett måste! Du får gärna komma med egna ideèr

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *