Varm och sensuell kvinna söker man

Varm och sensuell kvinna söker man

Varm och sensuell kvinna söker man med liknande intressen 🙂 Lever i en relation som har stagnerat men som jag av olika anledningar inte kan lämna just nu. Vill träffa dig man som vän, där vänskapen kan utvecklas ytterligare om vi tycker så. Behöver ditt skratt, din värme, din omtanke, din sensualism! Vill både ge och få mycket närhet och beröring.

Den perfekta kvällen är en trevlig middag innehållande både avspända samtal, glada skratt och känsla av samförstånd och attraktion. Du är en riktig MAN,; dvs. humoristisk, charmig, allmänbildad, trevlig, kärleksfull, intelligent, välvårdad och fräsch, omtänksam och intresserad och ärlig. Även om jag är gift redan, vill jag inte vara något tidsfördriv åt någon utan behandlas som den charmiga, glada och intelligenta kvinna jag är *L* Jag söker alltså en kärleksfull man som skulle tycka om mig precis som jag är.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *