Ung undergiven slyna söker er

Ung undergiven slyna söker er

Hej, ska börja med att berätta att jag bara älskar att tillfredsställa, gillar känslan av att DU njuter utav mig medans din kk/partner/fru ser på och smeker mig. Om du vill kan vi även ses utan henne. Jag är en tvättäkta slyna som gillar att fyllas ut i alla hål, gillar tanken av att du delar med dig utav mig till andra. Smisk och då är skogssessioner bäst där du tjudrar mig vid ett träd som det lilla odjur jag är, tar lite ris – då gärna granris då barren tränger in och ger en svidande känsla över stjärten, Tömmer du i mig får du konsekvenserna då jag är oskyddad – men det är nått jag verkligen älskar. Varje session avslutas med närhet då detta är nått jag behöver för o återhämta mig.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *