Söker en dominant gentleman

Söker en dominant gentleman

Söker efter en seriös, dominant man som vet hur han tar han om sin Sub på ALLA tänkbara sätt både i och utanför sängen. Du är en riktig gentleman som vet hur du ska föra dig i alla sammanhang, du är ekonomiskt stabil och ingen som jag behöver betala en fika för. Jag är intresserad av något lite mer gammaldags romantiskt!.

Du har dina egna idéer om hur du ska förföra en kvinna på ett stilfullt, romantiskt sätt. Glöm sådana fraser som ”ska vi knulla”, ”vill du suga kuk”, vad gillar du inom sex”… osv, osv. Du är en riktig gentleman och tänker med hjärnan och inte bara med kuken.

Jag söker efter ett fast förhållande, inget knullkompis eller ”vi ses och testar”. Åter igen, kom ihåg att jag söker efter en riktig gentleman. Du är född dominant och du vet utan och innan, vad BDSM är för något och vad det verkligen innebär. Jag vill gärna lära mig nya saker och älskar att lära mig, så det är upp till dig.

Du ska ha en något större kuk, se bra ut, vara vältränad och inte ha fullt med hår överallt på kroppen och vara någonstans mellan 26 och 48 år. Du gillar BBW (Se mina bilder i profilen). Jag är ganska så undergiven, men vet ändå vad jag vill ha och kan vid behov vara switch och bli och vara den dominanta speciellt då emot andra kvinnor.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *