Prova en fyrkant

Prova en fyrkant

Hej, detta är min dröm. En eller flera killar som vet att de vill ta hand om en äldre kvinna som mig. Det gör inget om du är äldre än mig, och utseendet är av mindre relevans, utan det är hur du använder ditt verktyg… Jag vill gärna träffa flera killar samtidigt eftersom det är min hetaste dröm, jag är ingen novis på detta, har gjort detta tidigare och har bara positiva erfarenheter av trekanter. Men jag skulle gärna vilja prova en fyrkant eller varför inte fler med mig i centrum. För då skulle jag njuta. Detta är en av mina högsta drömmar, men jag öppen för andra saker också. Så det e bara att skriva till mig och ta kontakt. Snälla om ni är seriösa så skriv till mig annars LÅT BLI!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *