Knullar på grillfesten

Knullar på grillfesten

Årets grillfest med gamla kollegor…… Så kul att träffa alla igen, det blir många mysiga kramar. Vi äter, dricker och mår gott, skrattar och har det bra. Helt plötsligt är det du och jag på dansgolvet, alla andra sitter ute.Vi dansar närmare och närmare varandra, ”råkar” röra varandra…. Varför? Vi har ju aldrig visat något intresser för varandra tidigare?

Vi försöker smyga ut bakvägen men där är det låst, så vi hamnar i hallen där vi inte kan låta bli att kyssas. Vi kysser varandra och  låter händerna känna, smeka och röra.

”Kom, vi går ut” säger du
”Men dom andra då?” fegar jag.
”Dom märker inget. Jag går först så kommer du om någon minut”
säger du och ger mig en kyss och går sedan iväg.

Jag står där, helt förvirrad men så kåt. Det slutar ju naturligtvis med att jag smyger iväg jag också och vi går iväg en bit från stugan. Stannar mot ett träd och börjar kyssas  igen, händerna leker in under kläderna. Dina fingrar känner hur våt och mina känner hur hård du är. ”Jag vill slicka dig” stönar du i mitt öra och gissa om jag skulle  vilja det just nu, men det får vänta.

”Inte visste jag att du är så bra på att suga” säger du med ett leende. ”Nej, hur skulle du kunna veta det? Du vet inte ett dugg om vad jag är bra på” svarar jag med en blinkning. Jag måste få känna dig i mig, du drar på en kondom och glider in i mig. Att knulla stående är ju inte det lättaste, och allra helst inte i en skogsbacke så det fick bli så att jag vände på mig och du kom in i mig bakifrån. Du hinner bara börja stöta i mig så ser jag hur det kommer en man och går på stigen. Det blir till att slita ner kjolen och försöka gå längre bort från stigen så vi kan fortsätta det vi startat.

Du knullar mig så skönt där i skogen, vi hör våra kollegor borta i  stugan men dom struntar vi i just då.

Vi kommer överens om att detta är vår hemlis och skiljs åt med en kyss utanför stugan och jag har helt plötsligt väldigt bråttom till mitt tåg så jag får jaga på mina resekompisar för att komma iväg.

Grillfesterna brukar vara trevliga, men inte riktigt så här mysiga :o)

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *