Knulla nån annans fru

Knulla nån annans fru

Jag vill träffa en man som vet hur man tar hand om och skämmer bort en kvinna på alla sätt både i och utanför sängen. Jag vill träffa en man för ett långvarigt (mer eller mindre) regelbundet älskare/älskarinne – jag är INTE intresserad av one night stands. Finns du?? Hör av dig till mig snarast så får vi se vad det kan leda till. Foto ett krav och ger ett i retur på mig.

Det är oerhört upphetsande med det förbjudna, alltså en upptagen man och kanske tycker du lika att det är upphetsande att knulla nån annans fru ?;). Behöver du en skön älskarinna som är 200% diskret så är jag din *ler*. Jag vill att du är sexuell och tycker om sensuell sex, samtidigt hård samt ska din kuk vara stor ;)vi ska inte bli kära i varandra, vi har redan stadgat oss båda . Vi ska ha bara kul ihop. Kravet är att du är diskret och arligt mot mig så att jag kan lita på dig samt att du bor i Jämtland. Skriv en rad så hörs vi vidare. Kram

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *