Knulla min sambo

Knulla min sambo

Hej, Jag söker en trevlig ung man som vill vara med och knulla min sambo som är 29 år gammal som älskar att få uppmärksamhet!

Vi är ett par i södra delen av Stockholm, som söker en trevlig ung man som vill vara med och knulla henne.

Jag och min sambo lever väldigt öppet vilket innebär att vi har vid ett flertal gånger bjudit in nya män/kvinnor in i vårt sexliv. Du behöver inte ha några erfarenheter av trekanter, det så nyare det så roligare!

Det vi vill att du har är en medelstor kuk, renlig och pryd (rakad) öppen för oralt (fitta), knulla analt och vaginalt.

En kort presentation via min Inbox med bild och kortfattad information om vem du är för vidare kontakt via telefon. Och ett ”varför du är den perfekta killen för att knulla min sambo med mig?” (vad kommer du erbjuda).

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *