Knulla i dag

Knulla i dag

Slank 35-årig kvinna som försöker att söka lyckan på detta sätt, vill träffa en man i passande ålder för långvarigt förhållande. Har ett bra arbete, fina vänner men saknar en riktig man som kan knulla i dag och tillfredsställa mig här i livet på de flesta sätt. Du måste vara renlig,ärlig, fullt frisk och 100% diskret. Jag bor ensam i Lund. Finns du i närheten?

 

Bli medlem och kontakta mig

5 kommentarer

  • Hej! Jag har länge letat efter en KK. Jag vill knulla dig på alla möjliga vis, t.ex. bakifrån, i duschen, vanlig sex, hårt sex, mjukt sex. Jag hoppas mitt svar är ett bra svar och väntar på svar tillbaka från dig! 🙂

  • Jag vill börja med att slicka dig tills du kommer sen vill jag tränga in i dig bakifrån samtidigt som jag drar i ditt hår och stöter hårt i dig 😉

  • Du är fantastiskt sexig=) Vill lägga ner dig i sängen, kyssa dig. smeka din kropp, gå ner slicka dig. ber dig sitta på mitt ansikte så jag får slicka dig ordentligt. Sen lägger jag ner dig på rygg, håller fast dina händer, börjar knulla dig hårt och snabbt, lyfter runt dig, låter dig rida mig, smeker dina stora bröst! lyfter upp dig tar dig mot väggen. håller fast dig. sen tar jag dig bakifrån! vart vill du ha satsen=)?

  • Hejsan! Jag är en trevlig 21 årig kille som jättegärna skule vilja ha dig som kk. Jag har tillgång till egen bil och bor i stockholm, så att ta mig till vart än du befinner dig är inga som helst problem 🙂 Min dröm är att få knulla någon i baksätet i min egna bil, och jag hoppas då på att du skulle också vilja göra det med mig, Hör av dig fina du 🙂

  • Hej! är du intresserad av en ung kille?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *