Kan du väcka min sexualitet på nytt

En kvinna som har förlorat sin sexlust

Jag har alltid varit en kvinna som har värderat ärlighet högt och har alltid strävat efter att ha ett lyckligt äktenskap. Men tyvärr har mitt sexliv med min man börjat bli allt mer tråkigt och ointressant. Det har blivit en rutin och jag känner att jag har förlorat min sexlust. Jag har försökt att tala med min man om detta och han säger att han kommer att ändra på det, men ingenting har hänt ännu.

Därför bestämde jag mig för att prova något nytt. Jag började leta efter en man som kunde hjälpa mig att uppleva min sexualitet på nytt. Det var då jag hittade denna sida och bestämde mig för att sätta upp en profil. Jag vill träffa en man som kan ta hand om mig och ge mig det jag behöver, en man som kan ge mig njutning och upplevelser som jag aldrig tidigare har haft.

Jag är inte ute efter en ny man eller ett nytt förhållande, jag vill bara ha någon som jag kan ha en affär med utan att det stör mitt äktenskap. Detta är en av anledningarna till att jag föredrar att ha sexträffar på hotell eller hemma hos mig själv när min man är borta. Det känns säkert och diskret.

Jag har inte haft sex på länge nu och min kåthet har byggts upp till en nivå där jag bara vill ha det mer än någonsin tidigare. Jag är öppen för det mesta när det gäller sex, men jag vill ha någon som kan ta mig hårt och ge mig all den njutning jag förtjänar. Jag vill inte bara ha en snabbis, jag vill ha en man som kan ta sin tid och utforska min kropp och mina fantasier.

Jag vet att det här kanske låter lite ovanligt för någon som är gift, men jag tror att det är viktigt att man tar hand om sig själv och sina behov. Jag är inte ute efter att såra min man, jag vill bara ha en affär där jag kan vara mig själv och uppleva sex på nytt.

Så om du är en man som är lika kåt som jag och vill ha en diskret affär, så tveka inte att kontakta mig. Jag är redo att träffas och uppleva allt det som jag har saknat så länge. Låt oss ta hand om varandra och uppleva allt det som vi förtjänar. Jag ser fram emot att höra från dig och hoppas att vi snart kan ses för en het sexdejt.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *