Färgade män som vill utnyttja en vit gratishora

Färgade män som vill utnyttja en vit gratishora

Detta är givetvis ett rollspel det måste du förstå. Men du fattar grejen: Jag är ett vitt underlägset köttstycke, en gratishora som bjuder ut mig alldeles för lätt. Du är en dominant färgad man som tänder på att utnyttja och förnedra mig. Vi ses innan helt ”normalt” för att stämma av att både du och jag förstår skillnaden på lek och vad som försiggår i det riktiga livet.

Finns rätt kemi mellan oss så kör vi sen hårt. Men kondom ska användas vid analt och vaginalt samlag. Efteråt stannar du en längre stund för aftercare och återgång till ett normalt ickerollspelat umgänge. Men under tiden vi har rollspel och sex är jag bara rapemeat för dig, ingenting annat. Du är under 30 år och singel eller lever i en öppen relation. Ni som skriver ett svar till mig trots att ni inte stämmer in på det sistnämnda blockeras undantagslöst av mig.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.