Extra man sökes för en trekant

Extra man sökes för en trekant

Jag har redan en man som vet precis vad jag behöver och vad jag vill ha i sängen. Med andra ord så sker det här sökandet i fullt samförstånd med honom. Jag/vi söker en extra man till en trekant eftersom jag har ett behov av att känna flera män samtidigt, på mig och inuti mig. Jag vill att du ska vara en mogen man som är ödmjukt trygg i dig själv.

Någonting som är viktigt är en rejäl nyfikenhet men även en lyhördhet. Jag är en ganska stor och kurvig kvinna så du bör tycka om det lika mycket som min man han gör. Vi har båda även ett visst bdsm intresse och delar du det med oss ser jag gärna att du är riktigt dominant då jag är mycket undergiven. Delar du inte det intresset så är det ändå inte helt avgörande eftersom jag även lägger en stor vikt vid personkemin. Även om det ”bara är sex” mellan oss så är det ändå personligt för mig och för oss alla tre. Jag hoppas vi hörs nu och att vi snart kan ses.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.