Hård och uthållig kuk?

Hård och uthållig kuk?

Någon att gosa med på fredag! Behöver ladda på gos-batteriet. Så söker någon kille som vill gosa på fredag, då menar jag inte lite snabbt sex utan nån att ligga och kramas med och se på film med. Sen kanske (troligtvis) ev. sex med, men då ska du ha en stor, hård och uthållig kuk. Har höga krav, så hittar jag inte rätt person så får det vara. Du ska bo i eller runt omkring Gbg, vara mellan 25-40 ca. Minst 182 cm lång. Ha eget fräsch boende och vara en allmänt trevlig, snygg och bra kille. Skriv bara om du stämmer in på allt ovan.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Hej

    Jag är en kille på 37; ser bra ut, manlig, breda axlar och skägg. Har en fräch trea i centrala GBG, reser mycket med jobbet. Jag är ganska hård när jag har sex och uthållig,kan kontrollera när jag ska komma. Rekordet var 4h i sträck 🙂 eftersom tjejen jag hade sex med ville komma flera ggr:)
    Skriv gärna om du vill träffas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *